Yangın Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Tütün sızdırmaz özelliğe sahip olmaları dolayısı ile yangın anında insanların esrar zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Ivedi çıkış bapsı ismi ile de malum bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde berenarı geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birşunca binada bulundurulması ıztırari hale getirilmiştir.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin yemeden içmeden her yerde, özellikle de makro binalarda olması kişilerin dirilik kaybı yaşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı katkısızlamaktadır. Buna bakılırsa yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da gine oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

İzinsiz suret, yazı ve video v.b yararlanmaı neticesinde legal prosedür uygulanacaktır. TEKNODEVA

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedili gidiş anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde hariçya düz kaçarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları derunin bu menteşelerin katkısızlıklı çaldatmaışması ve kapıyı anlayışsız kapatması gerekir.

Tek hamle ile çıkış sağlayan CE Sertifikalı panik barlı baplar kılgı kullanımları haysiyetiyle tercih edilmektedir. Dilerseniz kapınızı Kermen kilitli seçebilirsiniz. Bapnızın oynar kollu olmasını istiyorsanız Kale size istediğiniz dizaynda yangın kapısı gerçekleştirme edecektir. 5 adetten bir araba sipariş verirseniz dilediğiniz rengi intihap olanağınız vardır. Dahası, Kermen yangın kapısı yüzeyi elektrostatik türap boya ile boyanmıştır. Isı contası 75 derecede genişleyerek duman sızmasını önlemektedir. Dolayısıyla yangın durumlarında yaman zehirlenmesi riskleri minimize edilmiş evet. 

Yangın Kapısı yangın ve benzeri evgin durumlarda insanların hariçya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayıcı kapılara maruz isimdir.

Hızlı Erişim: Baplar kolay açılabilmeli ve hızlı yangın kapısı bir mekanizmaya sahip olmalıdır. Bu sayede ivedili durumlarda tahliye fiillemleri hızlı bir şekilde mimarilabilir.

Alelumum yangın merdiveni ile baş başa kullanılan bu acil çıkış kapısı, çöküntü anlarında insanoğluın yangın sahaından çabucak uzaklaşmalarını esenlayarak yaşamsal bir rol üstlenmektedir.

Genel amacı insanların binayı ziyan görmeden ayrılma etmesi olan kapıların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri mevki tuzakır.

; Yangın Merdiveni Kapısı bir yangın esnasında yapı içerisindeki kişilerin gücük, hızlı ve emin şekilde tahliyesini yapmak amacı ile yapı sinei yahut dışı kurulan merdiven sistemine maruz isimdir. Olağan bir yangın, tabii facia ve benzeri durumlar evetğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta evet da çatı kucaki merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

 60dk ve 120dk kadar vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri hakkında fen alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Yangın kapisinda panik pas kolu panik anında bapnın rahatlıkla açılması bâtınin kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni bapsı sayesinde yangın merdivenine erişim kolaylaşır. Yangın baplarının yangına dayanıklılık sınıfları, çoğunlukla A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangın merdiven kapkaloriın en açık özelliklerinden bir diğeri de emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında defa merdivenleri zehirli yamanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Bununla müşterek yangın merdivenlerinin bir semtının örtüsüz olması ve dumandan sarsılma ihtimalini yangın kapısı bertaraf etmesi sayesinde binalarda tanıdık yangınlarda dirilik kayıplarının olma ihtimali sağlam oranda düşmektedir.

Report this wiki page